Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.lightheaven.gr διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:


1.Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα και για παραγγελίες αξίας έως €300) την στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα με επιπλέον χρέωση €1,90.Σημειώνεται πως για παραγγελίες με μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή θα πραγματοποιείται τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας.


2.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να προβείτε σε κατάθεση της αξίας της παραγγελίας στον λογαριασμό του www.lightheaven.gr και έπειτα ξεκινάει η εκτέλεσή της.

Σημείωση: Για την αποφυγή καθυστερήσεων, είναι απαραίτητο το όνομα του καταθέτη και ο αριθμός παραγγελίας, να αναγράφονται στο αποδεικτικό κατάθεσης ως αιτιολογία.Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.
Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και επιλέξετε εξόφληση μέσω κατάθεσης, τα προϊόντα αυτόματα δεσμεύονται για εσάς μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πληρωμής. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας εντός 5 ημερολογιακών ημερών, αυτόματα ακυρώνεται.


3.Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις χρεωστικές/πιστωτικές & προπληρωμένες κάρτες Visa,MasterCard & Maestro. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Eurobank e-Commerce" της Eurobank και χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security) TLS 1.2 με κρυπτογράφηση 256bit προσφέροντας σας την μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών ενώ κανένα δεδομένο δεν αποθηκεύεται στον server της Εταιρείας. Είναι απαραίτητο πριν την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας να πραγματοποιηθεί έλεγχος και πιστοποίηση της εγκυρότητάς της. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε πως είστε ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταχώρηση των αληθινών στοιχείων της κάρτας σας και είναι απαραίτητο να είστε δικαιούχος της κάρτας που χρησιμοποιείτε για την εκάστοτε συναλλαγή. Εφόσον επιλέξετε τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αυτόματα μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία της κάρτας σας, ώστε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή σας.
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν περάσει η κάρτα σας και δεν αποπληρωθεί η παραγγελία σας επιτυχώς, αυτόματα θα ακυρώνεται.


4. PayPal
Στο www.lightheaven.gr έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω PayPal, χωρίς επιπλέον κόστος. Το PayPal αποτελεί έναν σύγχρονο και ασφαλή τρόπο συναλλαγών, το οποίο δραστηριοποιείται σε 190 χώρες. Επιτρέπει στους πελάτες του να στέλνουν, να λαμβάνουν και να κατέχουν κεφάλαια σε 19 νομίσματα σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το μία ιδανική λύση για διεθνείς συναλλαγές. Εάν δημιουργήσετε έναν λογαριασμό PayPal δεν χρειάζεται να εισάγετε τα προσωπικά και οικονομικά στοιχεία σας κάθε φορά που πληρώνετε. Χρειάζεστε μόνο τη διεύθυνση e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης.

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα